Salgsprodukter

Kom i klinikken og prøv produkterne eller sms Nina for bestillinger ell. spørgsmål 21820000

 

 

 

 

 

5 ml. 490 kr. 

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum er et yderst effektivt vippeserum med resultatgaranti! Dette er serummet, som sikrer dig længere, mere fyldige og stærkere vipper - og så på en sund måde. Serummet er med en special udviklet formel, som er med aktive og komplekse ingredienser, som giver det bedst mulige produkt, og derved det bedst mulige resultat. Det er rigt på antioxidanter og peptider, og så er det med en oliefri formel. Mange oplever at vippeserum kan svie ved påføring, men det vil du ikke opleve med dette serum. Serummet påføres ved rødderne af vipperne og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst og du vil efter 6-16 uger se resultater - et resultat der viser sig ved længere, stærkere og mere fyldige vipper. What's not to like!

Sanzi Beauty er så sikre på dette produkt, at de har resultatgaranti! Som kunde skal du:

 • Påføre serummet i minimum 16 uger
 • Tage et før-billede og derefter et billede hver 4. uge - i alt 5 billeder
 • Gemme din kvittering

Hvis du efter 16 uger kan påvise via billederne, at dine vipper ikke er vokset, kan du få refunderet beløbet fra dit vippeserum.

Fordele:

 • Vippeserum
 • Resultatgaranti
 • Giver længere, stærkere og mere fyldige vipper
 • Stimulerer hårsækkenes vækst
 • Oliefri
 • Hormonfri
 • Parabenefri
 • Vegansk

Anvendelse:

 • Bruges på rene vipper - brug en oliefri makeupfjerner
 • Påfør på den øvre vippekant
 • Bruges én gang dagligt

5 ml. 490 kr. 

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum er et serum, som er til dig, der ønsker at få fyldige og stærke bryn. Serummet er med en special udviklet formel, som er med aktive og komplekse ingredienser, som giver det bedst mulige produkt, og derved det bedst mulige resultat. Det er rigt på antioxidanter og peptider, og så er der tilsat nærende olie. Serummet påføres på brynene én eller to gange dagligt, og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst, og du vil efter 8-16 uger se resultater - et resultat der viser sig ved fyldigere og stærkere bryn.

Fordele:

 • Øjenbryns-serum
 • Giver fyldige og stærke bryn
 • Tilsat nærende olie
 • Resultat efter 8-16 uger
 • Hormonfri
 • Parabenefri
 • Vegansk

Anvendelse:

 • Påføres rene bryn
 • Påføres gerne både morgen og aften

 

8 ml. 260 kr. 

Få sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde med Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum. Denne balsam til vipper og bryn er vegansk og fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner.

Eye Zone Conditioner Serum styrker dine vipper uden brug af olie og er derfor særligt god til dig, der har fået lavet permanent vippebuk eller lash extensions.

Serummet styrker og plejer hårsækkene og giver næring og fugt til bryn- og vippehår. På den måde får de et sundt og glansfuldt udseende og samtidig forlænges levetiden af hårene.


190 kr. 

Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl er en vegansk mascara med volumengivende effekt, baseret på plejende og nærende ingredienser.

Med den fine, sorte mascara fra Sanzi Beauty, kan du nemt og elegant skabe et markant øjenlook med god volumen.
 

125 kr.

CND VINYLUX™ - Første Long Wear Polish med styrkende keratin for sunde og stærke naturnegle 

CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish er et prisvindende 2-trins system med indbygget base coat og en hurtig påføring med den kurvede pensel, 8 1/2 minuts tørretid og let aftagning. Det er den første Long Wear Polish med plejende egenskaber (styrkende keratin, vitamin E og Jojoba olie), som sikrer sunde og stærke naturnegle. VINYLUX™ Long Wear Top coat hærder i naturligt dagslys takket være en avanceret teknologi, der giver ekstra styrke og holdbarhed. CND™ VINYLUX™ er skabt uden formaldehyd, toluene, DBP, formaldehyd resin, camphor, xylene og parabener.  

Hvad kan du forvente af VINYLUX™ systemet
Long Wear Polish: Smukke, keramisk forseglede, langtidsholdbare lakeringer, der ikke skaller og som er lette at påføre og aftage.2-trins system: Base coat er indbygget i farven. Gel-like shine: Smuk Gel-like shine takket være avanceret fotoinitiator-tekonologi.  8.5 minutters tørretid: Luftørrer til et fejlfrit resultat på kun 8,5 minut.  Stærkere naturnegle: Indbygget complex med E-vitamin, Jojoba olie og styrkende keratin som sikrer stærke, fleksible og sunde negle. 

​7,38 ml 89 kr./15 ml.139 kr.

SolarOil™

Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Anvendelse: brug SolarOil™ både morgen og aften. SolarOil™ kan penetrere både SHELLAC®, VINYLUX™, Creative Play™ samt akryl- og gelé negle. Ved akryl- og gelé negle lægges også en dråbe negleolie på bagsiden af neglen.


 

15 ml. 119 kr. 

Cuticle Eraser blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og hud omkring neglene med A.H.A-syre (alpha hydrixod). Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hånderne og fødderne. Cuticle Eraser kan benyttes sammen med SolarOil og kan klare selv de værste tilfælde af tør hud.
 
Plejende neglebåndscreme, der er god til neglebidere og personer med tendens til grimme neglebånd. Døjer du med overproduktion af neglebånd er denne creme ideel for dig.
Sådan gør du
Massér en lille mængde Cuticle Eraser ind i neglen og den omkringliggende hud cirka en gang dagligt ved hård hud. Ved fin hud kan produktet benyttes et par gange ugentligt i stedet. For ekstra fugt benyt produktet sammen med din SolarOil. Læg en lille prik Cuticle Eraser ved bunden af neglen ved neglebåndende sammen med en dråbe SolarOil – massér blidt ind i neglene og den omkringliggende hud.
 
 

59 ml. 139 kr. 

Offly Fast Remover Kit

Genialt hjemmekit til skånsom aftagning af SHELLAC®. Indeholder nok til flere aftagninger.

Indeholder:
2 x 10 Foil Remover Wraps
1 x Offly Fast Remover 59 ml.
1 x Rosenpind 
1 x SolarOil™ 3,7 ml.

 

59 ml. 45 kr. 

CND Scentsations Lotion.

Forkæl din krop og sanser med din favorit Scentsation. Vælg mellem 15 aromaterapeutiske kropsplejeprodukter med delikate dufte - for enhver smag og ethvert sind. Indeholder Aloe Vera og A- og E-vitamin.
 GRUNDLAGT MED VIDENSKAB, STYRKET MED PASSION

[comfort zone] blev grundlagt af Dr. Davide Bolatti, og lanceret i 1996 som en hudpleje -division under Davines Group, grundlagt i Parma Italien i 1983 af familien Bolatti.

Dr. Davide Bolattis videnskabelige baggrund og hans perfektion inden for forskning i naturens bedste ingredienser, og udvikling af unikke formuleringer, gør [comfort zone] til et nært og personligt brand.


 

​Da hudplejeprodukter tilfører næring og virkestoffer til huden er [comfort zone] meget bevidste om hvad der kommes i formlerne. Naturlige ingredienser prioriteres, og der er op til 98% i produkterne. [comfort zone] anvender avancerede high-tech ingredienser og innovative transportsystemer for at maximere effektivitet og sikkerhed for huden.


[comfort zone] tilskynder sund livstil og har holistisk fokus på, at hudpleje er vigtig udenpå, men også kommer indefra. 100% af den energi der benyttes til fremstilling, produktion og pakning kommer fra fornyelige kilder. Alle produkter er produceret i Italien.

Top 10 solgte Comfort Zone produkter

 

 • Nærende og reparerende serumolie til alle hudtyper og tilstande. Påføres før creme hver nat.
 • Med 0,5% økologisk certificeret olie fra gojibær, der er kendt for sine foryngende egenskaber og som rig kilde til betakaroten (provitamin A) og E-Vitamin.
 • Rig på essentielle fedtsyrer fra macadamia, sesam, risklid og hasselnød samt vitaminer der til sammen giver kraftig nærende, genopbyggende og antioxidant effekt.
 • 100% vegetabilsk cocktail med silkelet tekstur der ikke fedter

 

 • Genopbyggende og nærende antioxidant natcreme til alle hudtyper og tilstande. Især tør, træt og sart hud.
 • Med 0,5% økologisk certificeret olie fra gojibær, der er kendt for sine foryngende egenskaber og som rig kilde til betakaroten (provitamin A) og E-Vitamin.
 • Hydrolyseret* tomat (nedbrudt til aminosyrer), ekstrakt af lycopene (stærk antioxidant), fugtende hyaluronsyre og nærende macadamiaolie. 


Renight Nourishing Vitamin Mask er en nærende, antioxidant og beroligende crememaske. Den har en eksklusiv kombination af nærende olier, antioxidanter og hyaluronsyre, der gendanner huden over natten og giver en markant antioxidantvirkning. Indeholder økologisk certificeret Goji-bærolie, der har velkendte antioxidant- og anti-age egenskaber, er rig på beta-caroten og har E-vitamin. Derudover hjælper macadamianødolie med absorptionen og giver en vigtig beskyttende, nærende og blødgørende virkning. 
Formuleret med SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA ™, uden silikoner. 91% ingredienser af naturlig oprindelse.

Anvendelse: Påføres i et jævnt lag på afrenset hud, da det er en leave-on maske kan du lade den sidde hele natten og vågne op med en hud der er parat til at møde dagens miljøudfordringer.

Passer til tør, skrøbelig og udpint hud i alle aldre

Beroligende let creme til normal/kombineret hud

En behageligt let, lindrende fugtcreme, der ikke virker fedtende. Cremen, der ikke virker tilstoppende, styrker hudens forsvar og efterlader en følelse af komfort og beskyttelse. Emulsionen fugter og beskytter barrieren takket være en dobbeltvirkende forsvarsmekanisme, som passer på hudens flora og overhudens tæthed. Produktets neuro-kosmetiske virkning skaber en øjeblikkelig følelse af komfort, som særligt sarte hudtyper sætter pris på. Formlen er fri for silikone, og 92% af dens ingredienser er af naturlig oprindelse. 

INGREDIENSER
Vidunderblomst fra Peru
Marula olie
Naturligt præbiotika

ANVENDELSE
Påføres morgen og aften på nyrenset hud. Kan anvendes alene eller efter serum. Masseres ind indtil produktet er helt absorberet.

 

S.O.S serum der arbejder i dybden

Et intensivt serum med lindrende og styrkende effekt, der er velegnet til sart og sensitiv hud samt hud med tendens til rødme. Dette lette serum klarer porerne og kan anvendes alene eller i kombination med creme for at skabe øjeblikkelig komfort. Serummet virker på de faktorer, som gør huden sart – indre faktorer relateret til stress, såvel som ydre faktorer miljø- og livsstilsmæssige faktorer. Serummet er let emulsionsagtigt, føles forfriskende og absorberes hurtigt. Det er ideelt til brug alene i varme klimaer for at beskytte sol- og varmestressede ansigter, som et intensivt produkt i vinterperioden, eller på meget tør hud for at fremme overordnet hudbeskyttelse. Formlen er fri for silikone og 93% af dens ingredienser er af naturlig oprindelse.

INGREDIENSER
Vidunderblomst fra Peru
Mexikansk Isop
Marula olie
Naturligt præbiotika

ANVDENDELSE
Fordeles på nyrenset og tonet ansigt morgen og aften. For en intensiv virkning til hud, der mangler næring eller er i barske og blæsende klimaer, anbefales det efterfølgende at anvende REMEDY CREAM eller REMEDY DEFENSE CREAM. Anbefales til brug efter sol.

 

 

 

Åbningstider

Mandag07:00-15:00
Tirsdag07:00-17:00
Onsdag07:00-15:00
Torsdag09:00-20:00
Fredag09:00:20:00
Lørdag07:00-14:00
SøndagEfter aftale
Powered by CBIT online booking system