Professionel vippeteknikker, brynstylist & eye-designer og negleteknikker. Eyelash Extensions, Lashlift, Bryn, Negle & voks

BeautyNord blev stiftet af Nina Skov i maj 2016. Nina er uddannet professionel vippeteknikker, Lashlift/Browlift stylist, brynstylist & eye-designer fra Lashbar Academy samt negleteknikker/CND Shellac fra Insight Cosmetics. Nina har ligeledes hjemtaget flere diplomer i ‘Full Wax treatments’ fra både Diamond Brow Academy v/My Dihn og fra Insight Cosmetics.

Nina går meget op i uddannelse og deltager i snit i nye uddannelser eller efteruddannelse 1 gang om måneden. Bl.a. kan nævnes spraytan, PMU - permanent makeup, træningstimer med Masterudannede indenfor CND Shellac, træningsdage i ansigtsbehandlinger, adskillige træningstimer hos Lashbar Academy, KD Beauty, enetimer med negleteknikker Paw Pedersen og enetimer med negleteknikker Martine (Se diplomerne i lænken BeautyNords diplomer/uddannelse).

Jeg går ikke på kompromis med service, ordentlighed og tryghed for mine kunder, hvorfor jeg før hver behandling, tager tid, til en samtale med dig, hvor ønsker og muligheder drøftes, så du får det, der passer bedst til dig. Det ligger mig på sinde, at alle mine kunder, ikke blot skal have smukke og perfekte resultater men også en oplevelse, præget af velvære, personlighed og nærhed, i luksuriøse omgivelser.

I BeautyNord tilbyder jeg:

Eyelash extensions. Alle kan få flotte vipper ved påsætning af eyelash extension. Selv kvinder med meget korte og porøse vipper, kan få lange og fyldige vipper og dermed slippe for brug af mascara. Eyelash extensions ligner og føles som dine naturlige vipper og kan, med regelmæssige opfyldninger, holde på ubestemt tid. Jeg laver eyelash extensions med forskellige teknikker og limene der bruges i BeautyNord er ISO godkendte dvs. der er løbende kontrol og de skal overholde EU’s direktiver for lime. Singlelashes, som har et naturligt look, er med teknikken 1:1 dvs. du lægger 1 enkelt vippe på din naturvippe. Looket i singlelash er naturligt og henvender sig til dig, der har normal til mange vipper.

Hybridlashes, har et mere voluminøst look, end singlelashes, da det som ordet ‘hybrid’ er en blanding af forskellige vippeteknikker. Denne hybrid er en blanding af Singlelash og Volume.

Volumelashes, er BeautyNords signaturbehandling. Volumevipper, giver øjnene et ekstra tæt og sort look. Volumelashes, er ikke ‘skovsnegl’ af hår, der klistres på vipperne men en elegant håndsamlet vifte, lavet af de fineste tynde hår, således kunden selv kan bestemme tætheden.Vifterne laves af ultra tynde vipper, der er sat sammen fra 3-6 vipper. Nogle ønsker ‘meget’ og andre ønsker ‘naturlig’.

Mulighederne er mange med eyelash extensions og kan tilpasses dit behov og ønske. Jeg anbefaler altid, at du hjemmefra har læst og sat dig ind i de forskellige behandlingsmetoder, som jeg tilbyder i BeautyNord. Der er også billeder i BeautyNords billedgalleri, som viser de forskellige looks.

Lashlift henvender sig til dig, der ønsker et naturligt look, da det synes, at forlænge og øge volumen i egne vipper. Et Lashlift er en semipermanent, som bukker dine vipper med den form, jeg vurderer, er pænest til dit ansigt. Et Lashlift kan holde op til 8 uger men bør gentages efter 4-6 uger, hvis det perfekte buk ønskes at holdes ved lige. Ved Lashlift vælges oftes at farve vipperne samtidigt, da det giver et smukt udseende i det færdige resultat, også selvom man er født med mørke vipper. Farven gør en forskel. I BeautyNord bruges mærket, Aspire by Lashbar, som er et økologisk og skridtet fra at være et vegansk produkt.

Læs mere om lashlift ved at klikke i menuen Læs mere her

Åbningstider

Mandag07:00-15:00
Tirsdag07:00-17:00
Onsdag07:00-15:00
Torsdag09:00-20:00
Fredag09:00:20:00
Lørdag07:00-14:00
SøndagEfter aftale
Powered by CBIT online booking system